Her får du vagtler
i 5 spændende udgaver. Med bacon, med druer, fyldt vagtel med salvie, fyldt
vagtel med frugt og selvfølgelig vagtler med kirsebær.
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 20 min. 4 personer.
# Ingredienser
1 skalotteløg
20 g smør
2 spsk olie
4 vagtler
1 tsk peberkorn
600 g friske kirsebær
½ bundt kørvel
1 spsk aceto
balsamico
lidt rucolablade
salt
* Tilberedning
Pil skalotteløget,
og hak det.
Opvarm smør og olie
i en stegegryde.
Brun vagtlerne smukt
på alle sider.
Tilsæt skalotteløg
og peber.
Krydr med salt, dæk
til, og giv fuglene 15 min for lav varme.
Vend vagtlerne
undervejs.
Skyl imens kirsebær
og kørvel.
Dup begge dele
tørre. Klip kørvelen.
Kom begge dele i
gryden med eddiken, og giv det 5 min mere.
Vend det
regelmæssigt.
Skyl rucolaen, og
dryp den af.
Anret vagtlerne på
fad eller tallerken omgivet af kirsebær.
Pynt med rucola, og
servér.
Vagtler med bacon
Vikl en skive bacon om
hver vagtel før stegning
for at holde den
saftig.
Vagtler med druer
Udelad aceto
balsamico, og udskift kirsebærrene med
grønne druer uden
sten. Tag vagtler og druer op.
Tilsæt 2 dl portvin,
og flambér.
Hæld saucen over
vagtler og druer.
Fyldt vagtel med salvie
Fyld hver vagtel med
2-3 blade salvie (efter størrelse),
2 stilke persille, 1
klat smør og 1 hakket fed hvidløg.
Giv vagtlerne 15 min
grill eller ovngrill
Fyldt vagtel med
tørret frugt
Bland 1 håndfuld
rosiner med samme mængde
tørrede abrikoser,
foruden lidt tørrede dadler og
figner, lidt
hasselnødder, 1 dl sød hvidvin (muscat),
salt og peber. Kom
blandingen i vagtlerne.
Se alle de bedste
opskrifter med Kylling Salat Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------