Disse hakkebøffer af
vildtkød smager ekstra godt med deres spændende fyld af æble og cheddarost.
Lyder det ikke godt?
Nemt at forberede og så lige til at spise
Tid: 30 min. Bøfferne
er fryseegnede. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
2 skiver hvidt brød,
uden skorpe
1 dl fløde
½ dl vand
500 g hakket kød af
vildt
1 æg
½ dl hakket persille
5-6 knuste enebær
1 tsk salt
¼ tsk peber
FYLD:
1 æble
100 g cheddarost
STEGNING:
2-3 spsk smør eller
margarine
2 dl bouillon (vand
+ terning)
* Fremgangsmåde
1. Smuldr brødet ud
i en skål.
Hæld fløde og vand på. Lad det trække 10 min.
2. Tilsæt kød, æg,
persille, enebær, salt og peber.
Rør det til en
smidig og ensartet fars.
3. Form farsen til
Ih cm tykke bøffer.
Læg dem på et
skyllet skærebræt.
4. Skræl æblet og
skær det i tynde skiver.
Skær osten i skiver.
5. Læg en æble- og
en osteskive på halvdelen af bøfferne.
Læg de andre bøffer
over. Tryk kanterne godt sammen.
6. Smelt fedtstoffet
på en stegepande.
Når det er
stegeklart lægges bøfferne på og steges 3 min på hver side.
7. Kog panden af med
bouillon og server skyen til bøfferne.
Suppler med en grønsagsblanding eller pasta.
Tips: Du kan bruge hakket kød af alle salgs vildt,
fx rådyr, hjort eller elg.
Se alle de bedste opskrifter med Vildtkød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------