Her får du wokretter i 5 spændende udgaver. Med tun og
stegte ris, med lynstegt tun med parmesan, med marineret tun og selvfølgelig
wokret med kylling.
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 25 min. 4 personer.
# Ingredienser
250 g langkornede ris, fx basmati eller jasmin (3 dl)
5 fed hvidløg
1 løg
700 g frisk tun
1 gulerod
100 g grønne bønner
150 g rød sennepssalat
3 spsk jordnøddeolie
2 dl grønsagsfond
1 spsk soja
1 tsk spidskommen
salt og peber
* Tilberedning
Kog risen efter
anvisningerne på emballagen.
Skær tunen i store
stykker.
Pil hvidløg og løg,
og hak dem.
Skræl guleroden, og
skær den i tern.
Nip og skyl
bønnerne, og skær dem i meget små stykker.
Skyl de røde
sennepsblade, og dryp dem godt af.
Opvarm 1 spsk olie i
en wok, og lynsteg hvidløg og løg 2 min,
uden at det tager
farve.
Tilsæt kogt ris, og
lynsteg 1-2 min, til risen er sprød.
Tag det op, og hold
det varmt.
Tilsætresten af
olien, og brun tunen 2-3 min, vend den jævnligt.
Tag tunen op, og
hold den varm.
Kom udskårne grønne
bønner og gulerod i wokken,
tilsæt grønsagsfond
og soja, og lynsteg 3 min.
Tilsæt tun og ris.
Krydr med salt og
peber, drys med spidskommen, og rør igen.
Riv evt. salatsenneppen
lidt, fordel skiverne over retten.
Server straks.
Se alle de bedste
opskrifter med Wok Kylling Tun Fisk Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------