Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Grillede auberginer med ost
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus tid
til grillstegning
# Ingredienser
2 auberginer
salt
olie til risten
3 fed hvidløg
3 spsk rasp
3 spsk friskreven ost
3 spsk olie
* Tilberedning
1. Auberginerne gøres i stand, skylles og skæres i 1 cm
tykke skiver på den lange led.
Drys salt på og lad dem trække i 15 minutter.
Så skylles og tørres de.
2. Forvarm grillen i ovnen til 225 °C og grill auberginerne
på en rist, der er smurt med olie, i ca 10-15 minutter.
Skræl hvidløgsfeddene og hak dem fint.
Bland dem med rasp, ost og olie.
3. Tag aubergineskiverne ud, vend dem og smør blandingen på.
Grill dem lidt endnu, til osteblandingen bliver brun.
Så serveres de.
Pr. portion ca 62 kcal/262 kj. 3 g protein. 3 g fedt, 7 g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------