Estragon og
citronmelisse er krydderurter som er lette at dyrke i potter eller altankasser.
En lille stikling i køkkenet rækker til mange gode retter. Ret nemt og lækkert
Tid: 25 min. 4 pers.
# Ingredienser
4 skiver laksefilet
med skind (à ca 150 g}
½ dl olie
1 tsk salt
½ tsk knust
citronpeber
grønne asparges
SAUCE:
½ bdt. purløg
2-3 kviste estragon
1 spsk hakket
citronmelisse
2 dl yoghurt naturel
1 dl mager mayonnaise
salt og peber
* Fremgangsmåde
1. Bland olien med
salt og knust citronpeber.
Pensl fisken med
dette.
2. Skyl
krydderurterne og hak dem fint.
Bland yoghurten med
mayonnaisen og alt det kryddergrønne.
3. Smag evt. til med
salt og peber. Stil saucen koldt til den skal serveres.
4. Grill
lakseskiverne på grillpande eller over gløder 3-4 min på hver side.
5. Server laksen med
estragonsaucen og dampede grønne asparges.
Tips: Denne sauce kan serveres til kogt eller stegt
laks, varm eller kold.
Se alle de bedste opskrifter med Laks eller
andre Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------