Mørbrad kan laves på mange måder. Denne opskrift på en
lækker hovedret kan du lave på ca 30 minutter i alt. Læs mere om grillet
mørbrad på denne side
Til 4 personer.
# Ingredienser
1 stor svinemørbrad
1 spsk hele
korianderfrø
1 spsk revet
citronskal
1 tsk friske
timianblade
½ spsk salt
½ spsk groftkværnet
peber
2 spsk olie
Bønnesalat:
200 g fine, grønne
bønner
½ dl mayonnaise
1 spsk dijonsennep
2 tsk flormelis
1 spsk eddike
salt og peber
Tilbehør: Brød eller
kartofler og salat
* Tilberedning
Befri mørbraden for
sener.
Kom koriander,
citronskal, timian, salt, peber og olie i en blender.
Blend, til korianderfrøene er knust.
Læg blandingen på en
plade og rul mørbraden heri.
Pensl den med olie
og gril den i ca 15 min.
Vend den med jævne
mellemrum.
Bønnesalat; Kog
bønnerne i letsaltet vand ca 2 min.
Afkøl dem i koldt
vand og tør dem.
Bland mayonnaise,
sennep, flormelis, eddike, salt og peber.
Vend bønnerne heri.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.