Logo

Grillstegt dorade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegt dorade

 
Dorade eller guldbars, som den også kaldes på dansk, er en utrolig velsmagende fisk. Den er smuk at servere hel, da den fås i små størrelser, som passer perfekt til en person. Fisken skal grilles i dobbeltrist. Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret

4 personer. Er I kun to så halver opskriften. Arbejdstid: ca 30 min.



Grillstegt dorade Grillstegt dorade

 
# Ingredienser
4 dorader a ca 350 g
1 økologisk/usprøjtet citron

1 fed hvidløg
1 lille håndfuld timian
olie

 
* Tilberedning
1. Skrab skællene af fiskene, og tag indmaden ud - bed evt. din fiskehandler om at gøre det.

 
2. Skyl bugen for evt. blod og indmad, og tør fisken godt.


3. Skær citron i skiver, og pres hvidløget.
Fyld bugen med citronskiver, hvidløg og timian.
Gem lidt timian til pynt.

 
4. Pensl fiskene med lidt olie, og læg dem i en dobbeltrist.
Grill dem ca 7 min. på hver side, afhængig af grillens varme.
Top med frisk timian ved servering.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her