Dorade eller
guldbars, som den også kaldes på dansk, er en utrolig velsmagende fisk. Den er
smuk at servere hel, da den fås i små størrelser, som passer perfekt til en
person. Fisken skal grilles i dobbeltrist. ✅
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret
4 personer. Er I kun to ❤ så halver opskriften. Arbejdstid:
ca 30 min.
# Ingredienser
4 dorader a ca 350 g
1 økologisk/usprøjtet citron
1 fed hvidløg
1 lille håndfuld
timian
olie
* Tilberedning
1. Skrab skællene af
fiskene, og tag indmaden ud - bed evt. din fiskehandler om at gøre det.
2. Skyl bugen for
evt. blod og indmad, og tør fisken godt.
3. Skær citron i
skiver, og pres hvidløget.
Fyld bugen med
citronskiver, hvidløg og timian.
Gem lidt timian til
pynt.
4. Pensl fiskene med
lidt olie, og læg dem i en dobbeltrist.
Grill dem ca 7 min.
på hver side, afhængig af grillens varme.
Top med frisk timian
ved servering.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.