Det lyse kalkunkød
er godt at grille sammen med bacon. Nem opskrift på lækre kalkunspid med
bacon. Se vores store udvalg af gode opskrifter her og lad dig inspirere til
nye smagsoplevelser.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 15 min. Stegetid: ca 20 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
500 g kalkunkød uden
ben, fx bryst
200-300 g bacon i
tykke skiver
1 dl
vindruekerneolie el. majsolie
½ citron saften fra
1 tsk timian
salt og peber
* Tilberedning
1. Optø kødet, hvis
der bruges frossent.
Skær det i små tern
og skær baconskiverne i stykker på samme størrelse som kalkunkødet.
2. Pisk olien sammen
med citronsaft og krydr med timian, salt og peber.
3. Sæt kalkunkød og
baconstykker skiftevis på portionsspid.
Pensl med olieblandingen.
4. Læg spiddene på
rist over glødende grillkul eller under den elektriske grill i ovnen.
Der skal være ca 20
cm til glødefladen fra spiddene.
5. Drej spiddene så
ofte det er muligt, og pensl med olieblandingen.
6. Server spiddene
sammen med smørdampede ærter og bagte kartofler samt krydderurtesmør. Dvs. smør
rørt blødt sammen med hakket persille, purløg og dild m.m.