Grillspiddene skal
tilberedes i god tid, så de er klar til grillen eller til at tage med på tur.
Husk at afsætte tid til, at kødet skal marinere i et par timer.
✅ Vores opskrift er nem og giver
en fantastisk smagfuld ret
6 personer. Arbejdstid:
ca 20 minutter plus marinering og grillstegning.
# Ingredienser
600 g oksekød, fx
medaljon eller filet
24 laurbærblade
4 rødløg
4 gode pølser
12-18 grillspid
Citronmarinade:
1 håndfuld friske
krydderurter, fx rosmarin, timian og persille
2 dl citronsaft
1 dl olie
2 hakkede
skalotteløg
3 fed presset hvidløg
salt og peber
* Tilberedning
1. Hak krydderurter.
Rør alle
ingredienserne til marinaden sammen.
2. Fjern eventuelt
overskydende fedt fra kødet, og skær kødet i tern.
Læg det i en frysepose
sammen med marinaden, og bind en knude på posen.
Læg kødet i køleskabet,
og lad det marinere i mindst et par timer.
3. Læg laurbærblade
i blød i koldt vand i et par timer.
4. Skær rødløg i
både og pølserne i tykke skiver.
5. Fordel skiftevis
oksekød, laurbærblade, pølser og rødløg på grillspid.
6. Grill spiddene på
alle sider, til kødet er mørt.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.