Miks forskellige fisk
og skaldyr, mariner dem, og sæt dem på spid. Efter en tur på grillen er fiskespiddene
uimodståelige! Retten er et kæmpe hit ✅
4 personer. Arbejdstid:
5 min. + 1 times marinering
# Ingredienser
Marinade:
2 fed hvidløg
1 rød chili
1 stængel citrongræs
1 spsk friskrevet
ingefær
1 spsk risvinseddike
eller limesaft
2 spsk rapsolie
4 grillspid
400 g forskellige
fisk, fx kammuslinger og havtaskekæber
200 g tigerrejer
* Tilberedning
1. Pres hvidløget,
flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint.
Snit citrongræs
fint.
Rør hvidløg, chili
og citrongræs sammen med ingefær, eddike og olie.
2. læg fisk og rejer
i marinaden, og mariner i mindst 1 time.
3. Fordel fisk og
rejer på spid, og grill et par minutter på hver side.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.