At byde på grillspid
skaber altid feststemning. Her er en spændende opskrift med store rejer rullede
i baconskiver. Cherrytomater og blade af basilikum giver en herlig smag af
Italien.
Tid: 20-25 min. 4
pers.
# Ingredienser
12 scampi (store
rejer)
12 baconskiver
12 cherrytomater
12 basilikumblade
2 spsk olie
3-4 spsk smør
4-5 stilke purløg
* Fremgangsmåde
1. Pil de store
rejer, hvis du ikke bruger frosne.
2. Sno en baconskive
om hver af dem.
3. Sæt baconruller,
tomater og basilikumblade skiftevis på 4 spid.
4. Smør spiddene med
olie og grill dem 5-6 min på hver side.
5. Smelt smørret i
en gryde.
Klip purløget i.
6. Server spiddene
med purløgssmørret over.
Ruccola-salat og
evt. vilde ris til.
Tips: I stedet for store rejer (kinarejer) kan du
bruge krebsehaler.
Rul 2-3 stk ad
gangen ind i bacon, steg som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Scampi, Rejer eller
andre Skaldyr
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------