Bagværk Hjemmebag. Arbejdstid: 10 min. Bagetid: 15-20 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser til
Snobrød
200 g hvedemel (3⅓
dl)
1 tsk salt
Tynde spid eller lange pinde/grene
*
Sådan laves Snobrød
1. Bland hvedemel og salt.
Kom 1 dl vand i og ælt dejen sammen.
2. Del dejen i 4 portioner.
Tril hver dejportion ud til en lang, tynd pølse.
Sno hver dejpølse om spid eller pind.
3. Bag brødene 15-20 cm over åben ild, i pejsen eller over bål.
Vend brødene jævnligt, så de bliver bagt på alle sider.
Bag dem 15-20 min.
Tips: Dejen kan tilsættes 1 tsk bagepulver.
En almindelig gærdej kan også bruges, se Flûtes.
Snobrød med pølser:
Sæt en almindelig bajersk pølse på hvert spid eller pind.
Vikl dejen omkring pølsen og fortsæt fra pkt. 3.
Styr på snobrødet: Det kan være en sej omgang for børnene
at holde pinden med snobrødsdej over bålet hele tiden. Men hvis du tager et tykt
stykke ståltråd, former det som et stort „M“ (spidsen i midten skal ikke nå jorden)
(eller et Y) og stikker de to „ben“ ned i græsset eller jorden omkring bålet, så
kan pinden hvile, og børnene kan løbe til og fra brødet.
Eller denne smarte snobrødsholder (set på nettet til 125 kr.)
Nemme snobrød
Køb færdiglavet pizzadej fra køl og brug det til snobrød.
Resultatet er nemt og hurtigt snobrød, som smager dejligt.
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------