Her får du sværdfisk i flere spændende udgaver. Fx
Sværdfiskebøf med okra, Sværdfiskebøf med sichuanpeber, Tunbøf med honning og
soja eller Sennepsfløde
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 10 min. 4 personer.
# Ingredienser
300 g friske, grønne
bønner
2 pæne sværdfiskebøffer
(a ca. 300 g)
16 cherrytomater
salt og peber
saft og skal af 1
citron
1 spsk hakket
persille
* Tilberedning
Nip bønnerne, og
damp dem al dente, ca. 8 min.
Hæld vandet fra, og
sæt til side.
Læg sværdfisken på
en meget varm, tør pande
(eller under
ovngrillen), og brun dem 5 min. på hver side.
Tilsæt tomater
næsten til sidst, og tag dem op igen,
hvis de begynder at
blive bløde.
Krydr fisken med
salt og peber, og del hver steak i to.
Arranger grønsagerne
på en tallerken med den grillede fisk ovenpå.
Dryp med lidt
citronsaft, og
drys med persille og
citronskal inden servering.
Sværdfiskebøf med okra
Udskift de grønne bønner med 300 g okra, kogt i saltet vand.
Ryst okraen lidt på panden i citronsaft, og dryp med 1 tsk
olie.
Sværdfiskebøf med sichuanpeber
Tilsæt 1 tsk sichuan-peber og 2 spsk fløde til sidst i tilberedningen.
Pynt med fløde-peberblandingen.
Tunbøf med honning og soja
Marinér 2 skiver frisk tun i 1 spsk honning og 1 tsk soja i
2 timer.
Steg 2-3 min på hver side.
Dryp med halvdelen af marinaden, og
tilsæt resten af de grønne bønner.
Sennepsfløde
Smør hver side af fisken med grovkornet sennep inden
stegning.
Bland 1 tsk sennep og 1 spsk fløde, og tilsæt til de kogte
bønner.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------