Denne panderet kan også tilberedes på en Raclette grill. Gør alle ingredienserne parat og foretag selve tilberedningen ved bordet.
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 person: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
40 g bacon eller røget flæsk
1 skive kold steg
1 skive kogt skinke
1 wienerpølse
1 spsk smør
1 lille løg
1 kogt kartoffel
1 lille glas salatblanding
salt og friskkværnet peber
1 knsp merian
1 knsp timian
1 æg
fintklippet purløg
* Tilberedning
Smelt smørret på en pande.
Skær baconen i små terninger og rist dem i det varme
fedtstof.
Hak løget fint og svits det på panden.
Skær kartoflen i skiver, kom dem på panden og steg dem med.
Skær den kolde steg, den kogte skinke og wienerpølsen i
skiver og kom det hele på panden til de øvrige ingredienser.
Lad salatblandingen dryppe godt af og kom også den på
panden.
Smag til med salt, peber, merian og timian.
Pisk ægget let sammen, krydr med salt og peber og kom det på
en ren pande.
Lad massen stivne under omrøring.
Kom rørægget ved panderetten og drys med fintklippet purløg.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.