Bayonneskinken stammer fra den franske provins Bayonne. Det er oprindelig en saltet skinke, der blev godt udvandet og let kogt før den braiserede færdig i madeira.
I vore dage betegner det (et stykke) sukkersaltet skinke,
der koges i vand eller suppe, evt delvis vin. Når kogning anbefales, er
det, fordi den mildner sukker-saltningen, mens denne intensiveres (for meget)
ved ovn- eller grydestegning.
Beregn cirka 1 times kogetid pr. kilo skinke og lad skinken
svale mindst en snes minutter i suppen herefter. Næsten alle grønsager klæ'r
bayonneskinke.
Se de bedste opskrifter med
Bayonneskinke
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------