Logo

Del en kylling i portionsstykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



Del en kylling i portionsstykker

 
Sådan deler du en kylling i portionsstykker
uanset om den er rå, stegt, grillet eller kogt


Del en kylling i portionsstykker 

1. Skær kyllingen over langs rygbenet med en skarp kniv.


Del en kylling i portionsstykker 

2. Bred kyllingen ud og skær rygbenet væk.


Del en kylling i portionsstykker 

3. Del hver halvdel i to eller i lårstykker, bryst og vinge.

 

Del en kylling i portionsstykker 
En kylling i gryden er bedre end en i fryseren...

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her