Sådan udbenes en due:
1. Skær med en skarp
kniv ned langs begge sider af rygraden.
Snittet skal gå
gennem skroget på den nederste halvdel.
2. Pres
skulderleddet over med fingerspidserne.
3. Løsn forsigtigt
rygkødet med kniven et par cm på hver side af rygraden.
Fortsæt med at løsne
kødet med fingre og kniv tæt mod fuglens skrog.
Så går skindet ikke
i stykker.
4. Læg et snit langs
overlårets underside. Skær forsigtigt benet frit.
Lad underlårets og
vingernes knogler blive siddende.
5. Skær kraveben og
andre småben væk.
Se de bedste opskrifter med Duer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------