En rigtig skøn og velsmagende ret til morgenmad og brunch er
æg og spinat med rejer eller krabber i cocotte - få den bedste opskrift her.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
15 min. Bagetid: 10 min: Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
1 lille pakke
dybfrossen hakket spinat på 175 g
1 dåse krabber eller rejer på 200 g
4 æg
4 spsk fløde
salt, peber
* Tilberedning
1. Sæt ovnen på 200
°C.
Optø spinaten og lad
den dryppe godt af i en sigte.
Pres den let, så det
meste af væden kommer fra.
Kom spinaten i
portionsforme.
3. Pil krabbekødet i
mindre stykker og fjern eventuelle »flipstivere«.
Læg krabbekødet på
spinaten.
4. Lad et udslået æg
forsigtigt glide ned i hver form.
Hæld fløden ved og
krydr med salt og peber.
5. Sæt formene i
ovnen i 10 min, eller til æggene er stivnet.
Serveres straks med
toast til.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.