Din morgenmad kan være klar på 15 minutter og så smager det
altså bare super godt! Løft til skyerne med super nem hjemmelavet og granola
Det er god smag og mæthed til 4 personer
# Ingredienser
7 dl skyr eller yoghurt naturel
4 stilke rabarber
130 g granola eller mysli
Granola (laves dagen før))
1 dl mandel
1 dl hasselnød
1 dl solsikkekerne
1 dl græskarkerne
1 dl havregryn
1 dl honning
1 spsk hørfrø eller chiafrø
1 dl tørrede tranebær eller blåbær
*
Fremgangsmåde
Skyl rabarber og kog til kompot
Hæld skyr i fire tallerkener eller glas
Drys granola over skyren
Pynt med kompot og frisk rabarber
Hjemmelavet Granola:
Hak mandlerne groft med en savtakket kniv
Hæld mandler, hasselnødder, solsikkekerner og græskarkerner
på en tør stegepande
Rist nødder og kerner til de er gyldne. Fjern stegepanden
fra blusset
Hæld havregryn på en anden, tør stegepande
Rist havregrynene til de er gyldne
Tilsæt honning til havregrynene og derefter chiafrø
Lad honningen smelte sammen med havregryn og frø
Fjern stegepanden fra blusset
Lad blandingerne køle af
Bland de to blandinger sammen og tilsæt tørrede bær
Hæld blandingen på bagepapir og kom det i ovnen ved 70 °C i
1¼ time til granolaen er tør og sprød
Tips: Gem resten af granolaen til morgenmad eller
mellemmåltider
Mysli eller Granola – Her er forskellen
Se flere dejlige opskrifter med rabarber HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm køleskabet
og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter