Disse
lækre brød kan du lave fra bunden eller du kan "snyde" ved at købe en
færdig mælkesauce.
Efter
sigende var det Skipper Skræks favorit smørrebrød
Arbejdstid:
15 min. Kogetid: 8 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
Ingredienser til :
150
g frisk eller frossen hel spinat
10
g smør
lidt
muskatnød
2-4
skiver ristet brød
2
hårdkogte æg (hakkede)
salt
og peber
Bechamelsauce:
15
g smør
2
spsk hvedemel
4
dl mælk
muskatnød
salt
og peber
(eller
½ brik Karolines mælkesauce)
*
Sådan
laver du Spinatbrød med æg:
Bechamelsauce:
Smelt smør i en gryde og rør melet i.
Rør
gradvist mælken i og kog saucen igennem under omrøring.
Skru
ned og lad den simre 8-10 min.
Smag
til friskrevet muskatnød, salt og peber.
Skyl
spinaten grundigt og pluk de grove stilke fra.
Sauter
spinaten i en gryde med smør, til den akkurat falder sammen (frossen spinat
varmes efter pakkens anvisning).
Tilsæt
saucen og giv det et opkog.
Smag
til med revet muskatnød, salt og peber.
Anret
spinaten på ristet brød og drys de hakkede æg over.
Server
straks som frokostret, forret eller til brunch.
Årets bedste
opskrifter fås på Kogebog.dk prøv selv, Madplaner, Tøm
køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Kilde: Hjemmets bedste MAD