Denne lækre müsli - granola har kanel vibes. Den er fyldt med pekannødder, græskarkerner og kokosnød, men du kan lege med alle de nødder og frø, du har ved hånden (bare hold de tørre ingredienser på 3¼ kopper i alt).
4 kopper. Forberedelsestid:
5 min. Samlet tid: 25 min.
# Ingredienser
⅓ kop lys brun farin
¼ kop olie
1 spsk stødt kanel
2 tsk vaniljeekstrakt
¼ tsk salt
1½ kop gammeldags havregryn
½ kop rå pekannødder, groft
hakkede
½ kop rå græskarkerner
(pepitas)
½ kop kokosflager
¼ kop rå solsikkefrø
friske bær og yoghurt,
til servering (valgfrit)
* Tilberedning
1. Bland brun farin, olie, kanel, vanilje og salt
i en stor skål.
Tilsæt havre, pekannødder,
græskarkerner, kokosnød og solsikkefrø og vend for at blande.
2. Beklæd en airfryer-kurv
med folie, og kom 2 cm op ad siderne for at skabe en foliekurv.
Tilsæt en tredjedel til
halvdelen af havreblandingen (afhængigt af størrelsen på airfryer).
Kog ved 180 °C i 6-9 min,
under omrøring halvvejs, indtil gylden og sprød.
3. Overfør til en stor
varmefast skål og lad afkøle.
Gentag med den resterende
havreblanding.
4. Server med bær og yoghurt,
hvis det ønskes.
5. Müsli kan laves 1 måned
forud.
Opbevares i en lufttæt
beholder ved stuetemperatur.
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------