Forret Frokost. Arbejdstid: 20 min. Gratinering: 10 min. Let at lave. Mellem pris. (4 personer)
# Ingredienser
til Champignon med sneglesmør:
20 store champignon
Sneglesmør:
50 g smør
2-3 fed hvidløg
1 bdt persille
salt og peber
Endvidere: rasp
* Tilberedning Champignon
med sneglesmør:
1. Sæt ovnen på 250 °C.
2. Vrid stokken ud af champignonhovederne, skyl hovederne
kort under rindende, koldt vand og tryk dem straks tørre i et viskestykke.
Stokkene skal ikke bruges til denne ret.
Sneglesmør:
3. Rør smørret blødt og bland det med presset hvidløg,
hakket persille, salt og peber.
4. Fyld hullet i champignonerne med sneglesmørret.
Læg dem med smørret opad i et ovnfast fad, drys lidt rasp på
hver af dem og gratiner dem i ovnen, til smørret er smeltet og champignonerne
er møre. Det varer ca. 10 minutter.
Tips: Server champignonerne rygende varme med flutes
eller andet hvidt brød.
Snegle smørret kan blandes med lidt finthakket løg, der er
svitset kort på en pande.
Eventuelt også lidt finthakket tomatkød. Lad løgene blive
kolde, inden de røres i smørret.
Se alle de bedste opskrifter med Champignon
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------