Forret Frokost. Arbejdstid: 15 min. Stegetid, brød: ca 5 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kaviartoast
Croutoner:
4 skiver hvidt brød
20 g smør
Endvidere:
1 glas ufarvet kaviar (100 g)
4 spsk cremefraiche
1 skalotteløg eller ½ rødløg
hvid peber
Pynt: purløg rødløg citronbåde
*
Sådan laves Kaviartoast
Croütoner:
1. Varm smørret op på panden og steg brødskiverne gyldne på
begge sider.
Lad dem afkøle på en rist.
Eller rist dem på brødristeren og smør dem, når de er
svalet.
2. Pil løget og skær det i små terninger.
Vend dem i cremefraichen og smag til med lidt peber.
3. Fordel kaviaren på de ristede brødskiver og kom 1-2 spsk cremefraiche
oven på.
Pynt med fintklippet purløg og finthakket rødløg.
4. Server på små tallerkener og lad en citronbåd ledsage.
Tips: Kaviartoast er også velegnet som natmad.
Frisk lakserogn eller stenbiderrogn, tilberedt som Kaviar,
hjemmelavet, kan anbefales i sæsonen.
Variation:
Fordel kaviaren på de ristede brødskiver, læg hakket løg i
en ring omkring 1 æggeblomme på hver toast lige før servering.
Se de bedste opskrifter med Kaviar
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------