Vi
ved det godt: Sådan ser de kun ud i reklamerne. Men vores burger ser faktisk
sådan ud i virkeligheden!
Arbejdstid:
20 min. Stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
# Ingredienser til Klassisk cheeseburger:
250
g hakket oksekød
1
tsk worcestershiresauce
1
løg
1
spsk olie
2
skiver ost
2
burgerboller
evt.
mayonnaise
4
salatblade
1-2
tomater
1-2
syltede agurker
salt
og peber
*
Sådan laver du Klassisk cheeseburger:
Ælt
kødet sammen med 1 spsk revet løg, worcestershiresauce, salt og peber.
Form
det til 2 flade bøffer.
Skær
resten af løget i tynde skiver.
Steg
løgene bløde på en pande med olie og hold dem varme.
Steg
bøfferne på panden 2-3 min. på hver side.
Læg
en skive ost på hver bøf og lad den smelte lidt.
Lun
bollerne, flæk dem og smør dem evt. med mayonnaise.
Læg
salatblade, tomatskiver og bøffer på underbollen.
Fordel
de bløde løg og skivede syltede agurker ovenpå og slut af med overbollen
Her finder du flere opskrifter med dejlige burgere. Gå på opdagelse og find
inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD