En nem opskrift med på lækre kogte sildefileter med fyld af
porre. Serveres som frokostret med
kogte kartofler eller groft brød - let og helt enkelt
Til 4 personer. Tilberedningstid:
½ time. Kogetid: ca 5 min. Fryseegnet
# Ingredienser
750 g sildefileter
1-2 porrer
Lage:
2 dl vand
2 dl eddike
1½ tsk salt
10 hele peberkorn
1 laurbærblad
2 skivede løg
* Tilberedning
1. Skyl porrerne
godt og skær dem i tynde skiver.
Kog dem i letsaltet
vand 1 min.
Tag dem op og lad
dem dryppe godt af.
2. Fordel
porreskiverne på sildefileterne og rul dem sammen herom, fra hale mod hoved.
Fæstn med en kødnål
eller med tandstikker.
3. Bring lagen i kog
og kom de fyldte sild heri.
Lad dem koge ved
meget svag varme - vandet skal kun lige simre - i ca 5 min.
Lad fileterne svale
i lagen.
4. Serveres som
frokostret med kogte kartofler eller groft brød.
Se alle retter med
sild HER