En herlig ret hvor
alt serveres direkte fra panden. Den passer både til middag og frokost.
Det her er en virkelig
lækker ret med æg at lave netop nu!
4 pers. Tid: ca 20
min.
# Ingredienser
2 løg
1 porre
1 lille squash
1 gul peberfrugt
1-2 spsk olie
1 tsk salt
¼ tsk sort peber
4 æg
2 tomater
1 tsk paprika
persille
* Fremgangsmåde
1. Skræl løget og
skyl porren. Skær dem i tynde skiver.
Skær porren i lidt
skrå skiver.
2. Skyl squash og
peberfrugt og skær dem i tern.
3. Opvarm olien i en
sauterpande.
4. Steg alle grønsagerne
i olien ca 10 min.
Smag til med salt og
peber.
5. Knæk et æg ad
gangen og lad det glide ned i grønsagsblandingen.
Forsøg at bevare æggene
hele. Lad dem stivne.
6. Skyl tomaterne og
skær dem i tern. Læg dem mellem æggene.
Drys lidt paprika og
finthakket persille på æggene.
Server med brød.
Tips: Tomaterne må meget gerne være bøftomater,
som er mere fyldige og giver mere volumen til panden. Lad da ternene stege med
de øvrige grønsager.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
Se alle de bedste opskrifter med Tomater
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------