Frokost. Arbejdstid: 20 min. Trækketid: mindst 2 timer. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kryddersild med sennepsdressing
4 kryddersildefileter
Marinade:
2 løg
2 æggeblommer
2 dl cremefraiche
1-2 tsk dijonsennep
salt og peber
½ tsk friskhakket estragon
2 spsk friskhakket persille
Endvidere:
1 bdt dild
1 lille (rød)løg
*
Sådan laves Kryddersild med sennepsdressing
1. Skær fileterne i 2-3 cm skrå stykker. Læg dem i en skål
eller en lille krukke.
Marinade:
2. Pil og hak løgene.
Rør æggeblommerne med cremefraiche, sennep og et lille drys
salt, fileterne er salte i sig selv.
3. Tilsæt estragon, persille og de hakkede løg. Smag til med
peber.
4. Hæld marinaden over sildene.
Lad dem trække koldt og tildækket et par timer, gerne
længere.
Pil løget og skær det i ringe.
Læg små dildkviste på og løgringe over og server.
Server groft rugbrød og koldt smør til.
Tips: Sildene kan også laves med Gravlakssauce.
Er silden meget salt, kan den udvandes 3-4 timer i rigeligt,
koldt vand.
Se alle de bedste opskrifter med Kryddersild
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------