Burger behøver ikke at være kedelig, og i denne opskrift findes ideer til, hvordan du kan pifte den op med et spændende krydderi.
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 person: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
1 spsk krydderurtesmør
1 tynd skive kalvelever (evt kalvefilet)
salt og friskkværnet peber
lidt timian
1 skive bacon eller røget flæsk
1 lille løg
1 bolle, fx et spansk rundstykke
1 spsk smør
½ skive ananas
et par syltede kirsebær
40 g mozzarella
1 spsk reven parmesan
2 spsk friskklippet purløg
* Tilberedning
Smelt krydderurtesmørret på en pande og steg kalveleveren.
Tag den af panden og krydr med salt og peber. Hold den varm.
Rist baconen i det varme fedtstof, tag den af og hold den
varm.
Skær løget i tynde ringe og svits dem i det tiloversblevne
fedtstof.
Krydr løgene med salt, peber og timian.
Flæk bollen og smør den underste halvdel med smør.
Anret den varme kalvelever, baconen og løgene på det smurte
brød.
Læg ananassen og kirsebærrene ovenpå.
Skær mozzarellaosten i skiver og læg dem over.
Drys med reven parmesan og gratiner i ovnen ved 200 °C eller
under grillen.
Drys med purløg.
Læg den anden halvdel af rundstykket over og server.
Tips: Kan du som mig ikke li' lever, så brug mørbradbøf.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.