En mættende ostesalat med skinke og champignon. En fransk
inspireret salat som den kendes fra 90'erne. Opskriften er både enkel og lige
til - prøv den!
Til 4 personer. Tilberedningstid:
ca 15 min.
# Ingredienser
1 salathoved eller ½
iceberg
10-12 radiser
100 g kogt skinke
200 g ost, fx Danbo
100 g friske champignon
10-12 sorte oliven
(kan udelades)
olie-eddike marinade (se opskrift HER).
* Fremgangsmåde
1. Skyl salaten og
ryst vandet af.
Riv bladene i små stykker eller skær dem i fine strimler.
2. Rens radiserne,
skyl dem og skær dem i skiver.
3. Skær skinken og
osten i terninger.
4. Rens
champignonerne, skyl dem og skær dem i skiver.
5. Læg alle
ingredienser til salaten på et fad eller i en skål.
6. Ryst marinaden og
hæld den over salaten.
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se
opskrifter på sommermad HER