Pastaskruer med solens smag. Her er alle de bedste
opskrifter samlet – se også menuforslag
Forberedelsestid: 10 min. Tilberedningstid: 10 min.
Kuverter: 6-8
# Ingredienser
300 g soltørrede peberfrugter
290 g soltørrede tomater (fra glas)
2 spsk olie
1 bundt hakket og skyllet spinat
45 g ansjosfileter, afdryppede og hakkede (fra dåse)
1,2 dl kapers
500 g kogte pastaskruer
salt og friskkværnet sort peber efter smag
tørrede chiliflager efter smag (kan udelades)
* Tilberedning
1. Afdryp peberfrugter og tomater.
Halvdelen af deres olielage gemmes.
Hak peberfrugter og tomater groft.
2. Opvarm olien i en stor gryde.
Tilsæt spinaten og svits den i 1-2 min.
Lad spinaten dryppe af for væde og skub den ud i grydens ene
side.
3. Opvarm gryden igen.
Tilsæt peberfrugt, tomater, ansjoser, kapers og olielagen
blandes med den afdryppede spinat.
Svits det ved jævn varme i endnu 1 min.
4. Vend de kogte og afdryppede pastaskruer sammen med tomat
og peberfrugtblandingen.
Server det på varme tallerkener og krydr det efter smag.
Drys eventuelt med tørrede chiliflager.
Prøv sammen med:
Hovedret: Kalveschnitzler
med citron- og kaperssauce
Dessert: Mascarpone
og daddeltærte
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.