Prøv brødrenes opskrift på kødpostej - en klassisk fransk
landleverpostej, der smager skønt på godt brød. Dejlig til frokostbordet.
# Ingredienser
1 kg magert svinekød
1 kg magert oksekød
3 kg brystflæsk uden svær
125 g salt
1 spsk melis
1 spsk rosenpaprika
1 spsk grønne peberkorn (kværnes/finthakkes)
4 cl (2 snapsglas) rom
* Tilberedning
Alt kødet skæres i store terninger og køres to gange gennem
kødhakkeren.
Det hakkede kød blandes med salt, sukker, kværnet grøn
peber, paprika og rom.
Rene, skoldede henkogningsglas fyldes 2/3 op med fars,
lukkes til og steriliseres i ovn eller henkogningskedel i ca. 2 timer ved
150°C.
Glassene tages op, og der lægges et fugtigt viskestykke hen
over dem, medens de afkøles.
Tips: Du kan evt starte med kun at lave en halv eller
en kvart portion.
Opskriften stammer fra Westfalen. Det er meget vigtigt, at
man er nøjagtig med afstemningen af krydderierne, det er hårfine nuancer, der
er afgørende for resultatet.
Se alle
de bedste opskrifter med syltetøj, marmelade
og gelé
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.