Her er de røgede foreller serveret med æble og en delikat kaviardressing. Det er en let ret med masser af smag. Få opskriften her!
Tilberedningstid: 10 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
1 røget forelfilet
1 syrligt æble
½ dl hvidvin
saften af ¼ citron
1 knsp sukker
¼ stang kanel
Til kaviardressingen:
3 spsk cremefraiche
½ spsk reven peberrod
½ spsk sennep
½ spsk æbleeddike
½ spsk citronsaft
1 spsk honning
salt og friskkværnet peber
1 cl orangelikør
½ glas ufarvet kaviar
4 salatblade
friske krydderurter
* Tilberedning
Tag skindet af forelfileten.
Skræl æblet, tag kernehuset ud og skær æblet i ringe.
Hæld hvidvinen i en lille gryde sammen med citronsaft og kom
sukker og kanel ved.
Damp æbleringene i hvidvinen 5 min.
Pisk imens cremefraiche sammen med den revne peberrod,
sennep,
æbleeddike, citronsaft og honning til en dressing.
Krydr dressingen med salt og peber og smag den til med
orangelikør.
Vend forsigtigt kaviaren i.
Fordel salatbladene på en tallerken og anret de afdryppede
æbleringe og forelfileterne ovenpå.
Fordel dressingen over fisken og pynt med friske
krydderurteblade.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.