Røræg kan være en
ganske mættende ret, som er fin både til frokost og middag. Her serverer vi dem
med en velsmagende blanding af bacon, porre og æble.
Tid: ca. 20 min. 4
pers.
# Ingredienser
150 g bacon
1 stor porre
1 æble
1 spsk smør eller
margarine
6 æg
½ spsk hvedemel
1 dl mælk
½ tsk salt
¼ tsk hvid peber
½ dl finthakket
persille
* Fremgangsmåde
1. Skær baconet i
strimler. Rens porren og skær den i strimler.
Skræl æblet og skær det i tern.
2. Steg bacon, porre
og æble i fedtstoffet på en pande.
3. Slå æggene ud i
en gryde.
Rør melet sammen med
mælken og rør det i gryden.
Krydr med salt og
hvid peber.
4. Lad æggemassen
simre under stadig omrøring til den er tyk og cremet.
5. Fordel rørægget
på 4 tallerkener.
Læg det stegte ved
siden af og drys med hakket persille.
6. Server retten med
en blandet grøn salat.
Tips: Anret gerne røræggene på ristet brød og drys
bacon/porreblandingen over.
Så kan du servere
dejligt mættende smørrebrød.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------