Tilbehør Forret. Arbejdstid: 20 min. Skal trække: 20 min.
Stegetid: 6 min. Let at lave. Mellem pris.
# Ingredienser til Aubergineskiver,
ostepanerede:
2 auberginer (ca. )
salt
2 spsk hvedemel
3 æg
ost (cheddar eller grana)
olie til stegning
* Sådan laves Aubergineskiver,
ostepanerede:
1. Skyl auberginerne og skær dem i tykke skiver.
Læg dem lagvis på en tallerken og drys salt imellem og over.
Lad dem trække i 20 min. Skyl og tør skiverne.
2. Kom olien på panden.
Vend aubergineskiverne i hvedemel.
Riv osten fint.
Pisk æggene godt sammen og bland den revne ost i.
Dyp de melvendte aubergineskiver i ægge-oste massen.
3. Steg aubergineskiverne gyldne og møre i ca. 3 min på hver
side for jævn varme.
Server straks.
Tips: De ostepanerede aubergineskiver kan holdes varme
i ovnen.
De passer fint som snacks, men kan også serveres som
tilbehør til kød og fisk.
Se flere
opskrifter med Aubergine
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------