Lækker forret med avocado og krabbekød, der betragtes som en delikatesse. Serveres i portionsglas eller portionsanrettede på salatblade eller
i avocadoskaller
Til 4 personer. Tilberedningstid:
25 min. Afkøling: 1 time
# Ingredienser
2 modne avocadoer
1 citron
1 æggehvide
salt, peber
1 dåse krabbekød
dild eller brøndkarse
* Fremgangsmåde
1. Skræl
avocadoerne, del dem, fjern stenene og kom dem i blenderen i kort tid eller mos
dem med en gaffel og pisk dem med elmixeren.
Tilsæt citronsaft og
krydr med salt og peber.
Pisk æggehviden og
fold den forsigtigt i.
Stil moussen koldt
en times tid.
2. Hæld væden fra
krabbekødet, tag nogle pæne stykker fra til pynt og vend forsigtigt resten i
moussen.
3. Fordel
avocadomoussen i kolde portionsglas, kom lidt krabbekød og dild over.
Server ristet brød
eller flûte til.
Variation:
Krabbekødet kan
erstattes af rejer eller muslinger.
Se alle de bedste opskrifter med Avocado
Se alle de bedste salat-opskrifter Her
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------