Her får du lette retter i flere spændende udgaver. Fx
julesalat med ricotta, med gedeost og æble, med ratatouillefyld eller med tabbouleh – de bedste forretter
Forberedelse: 30
min. Tilberedning: 15 min. 6 personer.
# Ingredienser
2 spsk rosiner
3 julesalathoveder
300 g kyllingebryst
6 spsk flødeost
(light)
2 spsk purløg
1 spsk eddike
5 spsk olie
1 knsp paprika
salt og friskkværnet
peber
* Tilberedning
Læg rosinerne i blød
i varmt vand 30 min.
Skær bunden af
salathovederne, og tag bladene af, et efter et.
Tag de 24 største
blade fra, og skyl dem.
Steg
kyllingebrystfileterne på en slip-let pande 15 min.
Vend dem et par
gange. Skær dem i tern på 1 cm.
Bland rosiner og
flødeost.
Dressing: Skyl
purløg, og hak det.
Lav en vinaigrette
ved at blande eddike, olie, purløg og paprika.
Krydr let med salt
og peber.
Placér 4 blade
julesalat på hver tallerken, læg blandingen på,
og dryp med
dressing.
Julesalat med ricotta og pinjekerner
Udskift fyldet med 75 g ricotta,
2 spsk pinjekerner samt
1 finthakket rød julesalat.
Julesalat med gedeost og æble
Fyld: 1 lille, mild, blød gedeost blandet med
1 hakket skalotteløg og 1 spsk citronsaft.
Arranger 3 tynde både Granny Smith æble på hver salatbåd.
Julesalat med ratatouillefyld
Udskift fyldet med en mini-ratatouille
lavet af 1 courgette,
1 rød peberfrugt og en lille aubergine – alle finthakket.
Julesalat med tabbouleh
Udskift fyldet med 100 g kogt quinoa blandet med
100 g hakkede urter, 1 tsk olie og 1 finthakket tomat.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------