De
store lækre svampe er gode som både snack, forret eller tilbehør.
4
personer. Er I kun to , så halver opskriften. Arbejdstid:
10 min. K Bagetid: 8 min.
#
Ingredienser til bagte portobellosvampe:
store
portobellosvampe
1 spsk
olie
salt
og peber
4 tsk
rasp
1
stor tomat
100
g italiensk mozzarella eller mild ost
bredbladet
persille eller basilikum
*
Sådan
laver du bagte portobellosvampe:
Fjern
stokkene, og læg svampene med stoksiden opad i et smurt ovnfast fad.
Stænk
svampene med olie, og krydr med salt og peber.
Læg
1 tsk rasp i hver svamp.
Læg
en skive tomat ovenpå og øverst et stykke mozzarella eller mild ost.
Bag
svampene i 5-8 min. ved 225 °C.
Pynt
med bredbladet persille eller basilikum, og server straks.
Prøv den her! Opskriften er den nemmeste og
superlækker. Find flere gode opskrifter her på Kogebog.dk se forsiden...
Kilde: Hjemmets bedste MAD