Det
er nemt at lave en cremet suppe, hvis blot man har en blender. Her er frisk
dansk blomkål brugt både til den cremede suppe og som sprødt drys.
4
personer. Er I kun to , så halver opskriften. Arbejdstid:
20 min. Kogetid: 20 min.
#
Ingredienser til Blomkålscremesuppe med rejer:
1
lille blomkål
¾ liter
grønsagsbouillon
½ spsk
olie
1
dl cremefraiche 38% eller piskefløde
150
g pillede rejer
frisk
dild, kørvel eller persille
salt
og peber
*
Sådan
laver du Blomkålscremesuppe med rejer:
Del
½ af blomkålen i små buketter, og kog dem helt møre i bouillon.
Riv
det resterende stykke blomkål på den grove side af et rivejern, og rist hurtigt
"smuldret" gyldent på en varm pande med olie.
Blend
suppen sammen med creme fraiche eller fløde, og varm den igennem.
Smag
til med salt og peber, og anret med rejer, sprødt blomkålsdrys og lidt
friskhakket dild, kørvel eller persille.
Se de andre gode opskrifter på skønne
supper her
Kilde: Hjemmets bedste MAD