Forret Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 10 min. Let at lave. Mellem pris. (4 personer)
# Ingredienser
til Champignon, flødestuvede:
500 g små, hvide, lukkede champignon,
50 g smør
½ spsk Maizenamel
3 dl piskefløde
lidt citronsaft
salt og hvid peber
* Tilberedning Champignon,
flødestuvede:
1. Skær rodenden af champignonerne, skyl dem kort under
rindende koldt vand og tryk dem tørre i et viskestykke.
Del eventuelle større én gang.
2. Smelt smørret i en gryde, dryp lidt citronsaft i (så
holder svampene sig lysere) og vend dem i smørret nogle minutter, til de har
saftet let.
3. Drys Maizenamelet over, vend godt og tilsæt så
piskefløden.
Lad stuvningen koge jævn for svag varme uden låg.
Smag til med salt og peber.
Tips: Ønskes stuvningen tykkere, fx hvis den skal
anbringes på et stykke ristet brød som forret, kan den jævnes yderligere med
lidt Maizena udrørt i lidt kold fløde.
Friskhakket persille klæ'r. Det kan drysses på eller vendes
i stuvningen, kort før den er færdig.
Se alle de bedste opskrifter med Champignon
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------