Suppe Forret Arbejdstid: 30 min. Afkølingstid: ca. 2 timer. Let at lave. Retten
er billig.
# Ingredienser
til Gazpacho, hvid:
5 dl hønsebouillon
(evt. terning)
1 dl hvidvinseddike
2 fed hvidløg
2 skiver lyst brød,
gerne daggammelt
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
½ agurk
2 modne tomater
1 bdt persille
5 dl mælk
salt og peber
*
Sådan laves Gazpacho,
hvid:
1. Kog bouillon og
hvidvinseddike for god varme uden låg et par min.
Lad det blive helt
koldt. Det kan evt. ske i vandbad.
2. Befri
franskbrødsskiverne for skorpe. Smuldr dem.
Befri peberfrugterne
for frøstol og kerner og skær dem i små terninger.
Skræl agurken og
skær den ligeledes i små terninger.
3. Skold og flå
tomaterne.
Skær dem igennem,
befri dem for kerner og hak kødet fint.
Skyl persillen og
hak den.
4. Kom brød,
peberfrugter, agurk, tomater og persille i bouillonblandingen.
Rør til sidst den
kolde mælk i og smag til med salt og peber og knust hvidløg.
Server lyst landbrød
til.
Tips: Server små skåle med hakket løg, hakket,
skrællet agurk og hakket peberfrugt til.
Se flere
opskrifter med Gazpacho
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------