Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Trækketid: ½ time. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
2 store grapefrugter
1 dåse tunfisk naturel
(200 g) (se Tips)
1 rød eller grøn peberfrugt
2 tomater
125 g champignoner
4 spsk olie
salt, peber
lidt grøn salat
* Fremgangsmåde
1. Del grapefrugterne
i halve og tag frugtkødet ud.
Skær det i små stykker
samtidig med at de hvide hinder fjernes.
2. Hæld lagen fra tunfisken
og gem den.
Skær tunkødet i små stykker.
3. Skær frøstol og kerner
fra peberfrugten og skær den i små tern.
Skær tomaterne i tynde både og de rensede champignoner i skiver.
4. Bland grapefrugtkød,
tunfisk, peberfrugt, tomater og champignon i en skål.
5. Bland tunfiskelagen
med olie og smag til med salt og peber.
Hæld den over salaten.
Lad salaten trække ½
time på et koldt sted.
6. Fordel salaten i de
halve grapefrugtskaller med grøn salat.
Serveres som forret med
toast eller lun flûte til.
Tips: Tun kan erstattes af 200 g rejer og du kan
pynte med purløg og hakket hårdkogt
æg samt skivede sorte oliven.
Se alle de bedste opskrifter med Citrusfrugter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------