Prøv disse lækre Gratinerede kammuslinger, næste gang du
skal forkæle gæster med en lækker forret. De er lette at lave og smager
vidunderligt
Til 4 personer.
Marineringstid: ca 1 time. Tilberedningstid: ca 10min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
200 g rensede
kammuslinger (evt. dybfrosne)
3 spsk rasp
2-3 spsk smør
Marinade:
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 bdt persille
2 dl halvtør hvidvin
* Tilberedning
1. Optø
kammuslingerne, hvis der bruges frosne.
2. Rør hakket løg,
knust hvidløgsfed og hakket persille med vinen.
Kom kammuslingerne i denne marinade og lad dem trække heri 1 times tid. .
3. Kom
kammuslingerne i skaller eller ovnfaste skåle.
Hæld lidt af
marinaden på.
Drys rasp over og
kom smørklatter på.
4. Gratiner ved 250
°C i ca 5 min.
Serveres rygende varme med citronbåde og toast som forret.