Perfekt opskrift på en fantastisk pasta med rejer, æg, revet ost, og salsa sauce. Når det bare skal være let og lækkert, server med slikærter og fyldte tomater - så er dette den bedste ret
Giver 6 portioner.
# Ingredienser
450 g rå rejer, store
frisk persille
2 æg
25 cl yoghurt
natural
120 g strimlet/revet
ost
75 g smuldret feta ost
40 g hakket frisk
basilikum eller 2 tsk tørret basilikum
1 tsk tørret oregano
300 g pasta
450 g (500 ml) mild,
salsa sauce
120 g revet cheddar ost
Slikærter og flåede
tomater fyldt med hytteost til pynt
* Fremgangsmåde
1. For at pille
rejerne fjernes benene forsigtigt ved at trække dem fra skallen.
Skallen løsnes med fingrene og skubbes af.
2. For at rense
rejserne skæres et snit langs ryggen af rejen med frugtkniven.
Løft venen ud. (Det er lettere at gøre under rindende koldt vand).
Hvis du ønsker det,
kan dette trin undlades.
3. For at hakke
persille placeres persillen i en målekande.
Klip persillen med
en køkkensaks så det fylder 7 cl. Sæt til side.
4. Forvarm ovnen til
180 °C.
Smør et ovnfast fad,
30 x 20 cm, med 1 spsk smør.
5. Bland persille,
æg, yoghurt, revet ost, feta ost, basilikum og oregano i en mellem stor skål.
Bland det godt.
6. Spred halvdelen
af pastaen i bunden af det ovnfaste fad.
Dæk det med salsa.
Tilsæt halvdelen af rejerne.
Dæk med resten af
pastaen.
Spred æggeblandingen
over pastaen og læg resten af rejerne øverst.
Strø revet ost over.
7. Bages i 30 min
eller indtil det bobler.
Lad det stå i 10 min.
Pynt hvis det ønskes.
Trin 1: Fjern
skallerne fra rejerne.
Trin 2: Rens
rejerne.
Trin 6: Spred
æggeblandingen over pastaen.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta
Se alle de bedste opskrifter med Rejer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------