Parmesanosten står for det italienske i denne lette og meget lækre frokostret. Perfekt at servere midt på dagen, hvis aftensmadens menu er noget kraftigere.
Tid: ca 20 min. 4 pers.
# Ingredienser
2 ds. hele asparges (a
250 g)
1 pose parmesanost (50 g)
hvid peber
2 spsk smør
PYNT: bredbladet persille
* Fremgangsmåde
1. Lun aspargesene og
lad dem løbe godt af.
2. Anret dem på et serveringsfad.
Drys med parmesanost
og friskkværnet hvid peber.
3. Brun smørret. Hæld
det over retten ved serveringen.
Pynt med persille.
4. Server retten straks,
med godt brød til.
Tips: Retten kan med
fordel laves af friske asparges, enten hvide eller grønne. De renses, skrælles hvis
de er hvide, og koges, til de er møre, i letsaltet vand. Gå i øvrigt frem som anvist
ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Asparges
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------