Kold oksesteg, skinke, kalvesteg med lækker fyldig pastasalat.
Det kan spises koldt, og det skal sjældent anrettes; Juliasalaten blandes
sammen i en skål
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 person: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
100 g kogt pasta (30 g rå)
2 skiver kold oksesteg
1 skive kogt skinke
1 skive kalvesteg
½ lille rødløg
½ rød peberfrugt
½ skive ananas
½ fersken
2-3 radiser
Til dressingen:
4 spsk cremefraiche
½ spsk æbleeddike
1 tsk sennep
2 spsk appelsinsaft
salt og friskkværnet peber
sukker
karse eller purløg
* Tilberedning
Kom den kogte og kolde pasta i en skål.
Skær oksekød, skinke og kalvekød i tynde strimler.
Hak løget fint og skær peberfrugten og ananas skiven i små
terninger.
Skær den halve fersken i tynde både.
Skær radiserne i tynde skiver.
Kom alle ingredienser i skålen og bland dem med pastaen.
Pisk cremefraiche, æbleeddike, sennep og appelsinsaft til en
dressing.
Smag til med salt, peber og evt. sukker og hæld den over
salaten.
Pynt med den skyllede og klippede purløg eller karse.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.