Dressing og saft sætter sig i pastaens kringlede kroge. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 12 min.
Kuverter: 6
# Ingredienser
500 g pastaskruer
1 stor grillstegt kylling
400 g flåede tomater (fra dåse), afdryppede og hakkede (med
saft)
350 g marinerede artiskokhjerter (fra glas)
150 g sorte, udstenede oliven, skåret i skiver
0,6 dl kapers
peber og salt efter smag
* Tilberedning
1. Kog pastaen i rigeligt kogende vand, indtil den er mør.
2. Mens pastaen koger, fjernes kødet af kyllingen og benene
kasseres.
Skær eller riv i strimler.
3. Lad pastaen dryppe af, så den stadig er meget våd, og
hæld den over i en stor skål.
Hæld tomater, omkring 0,8 dl tomatsaft, artiskokhjerter og
olien i glassene, oliven, kapers og kylling over pastaen.
Bland ingredienserne godt med en stor metalske.
4. Krydr det med salt og peber og server det straks.
Prøv sammen med:
Hovedret: Fransk
omelet med gruyèreost
Dessert: Mississippi mudcake
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.