Her får du minipizza i flere spændende udgaver. Fx Minipizza
med tun og tomat, med mozzarella og salami, med kantarel og ricotta eller
Aubergine-sardinpizza
Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 18 min. 6 personer.
# Ingredienser
1 dåse hakkede tomater
1 tsk tørret oregano
3 spsk olie
1 portion pizzadej
1 lille glas champignon i skiver
1 bundt basilikum med små blade
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 210 °C.
Steg de hakkede tomater og oregano i 1 tsk olie over lav
varme i 8 min.
Imens rulles pizzadejen ud og smøres med olie.
Skær dejen i mindre stykker. Læg dem på en slip-let
bageplade.
Læg 1 tsk hakkede tomater på hvert stykke. Tilføj en skive
champignon.
Bag dem i ovnen 10 min.
Drys med basilikumblade.
Minipizza med tun og tomat
Bland tunkød med sennep. Læg dem på dejstykkerne, og
tilføj 1 skive tomat.
Minipizza med mozzarella og salami
Læg mozzarella ovenpå tomatskiverne, 1 skive salami og
frisk oregano.
Minipizza med kantarel og ricotta
Drys dejfirkanter med ricotta og fintsnittet hvidløg.
Bag dem 10 min.
Når de tages ud af ovnen, så fordel ca 15 kantareller
brunet i smør, salt og hvidløg over. Drys med persille.
Aubergine-sardinpizza
Dekorer dejen med tomatskiver, stegte aubergineskiver,
sardinfileter, og drys med sorte oliven og herbes de
Provence.
Bag dem 10 min.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas Drinks Snacks/sødt Forretter Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------