Form
små kugler af rørt, røget fisk og tril dem i rugbrødsrasp. Det er nemt og
lækkert.
De små serveres som en forret, gerne med en tomatsauce til.
... En spansk tilbehørsret, der ofte ses til et autentisk spansk tapasbord.
Arbejdstid:
25 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer. Er I kun to , så halver opskriften.
#
Ingredienser til Tapaskugler med røget fisk:
150-200
g varmrøget fisk (sild, makrel eller laks)
1
hårdkogt æg
5
radiser
1
bdt purløg (fintsnittet)
25
g blødt smør
salt
og peber
2-4
skiver rugbrød
*
Sådan
laver du Tapaskugler med røget fisk:
Befri
fisken for skind og ben og pluk den i små stykker.
Pil
og hak ægget.
Rens
radiserne og hak dem fint.
Snit
eller klip purløget fint.
Rør
fisken sammen med æg, radiser, purløg og smør og smag til med salt og peber.
Form
massen til 10-12 kugler og sæt dem i køleskabet.
Riv
rugbrødet og rist det sprødt på en pande.
Tril
fiskekuglerne i rugbrødraspen og server som snack eller som en forret med grøn
salat.
---
Her finder du flere opskrifter på dejlige tapas. Gå på opdagelse og find
inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD