Forret Suppe. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca 10 min. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet. 4 personer.
# Ingredienser
til Tomat-dildsuppe, kold
1 kg modne tomater
1 løg
1 bdt dild
5 dl (fjerkræ)bouillon
salt og peber
fintklippet dild til pynt
*
Sådan laves Tomat-dildsuppe, kold
1. Skold og flå tomaterne.
Skær dem i mindre stykker og fjern kernerne.
2. Pil løget og hak det groft.
3. Kom tomatkød, løg og dildkviste i en gryde sammen med
bouillon.
Bring suppen i kog og lad den koge ca 10 min under låg ved
svag varme.
4. Blend suppen, evt ad et par gange. Eller passer den
gennem en sigte.
Kom suppen tilbage i gryden, varm den op og smag til med
salt og peber.
5. Stil suppen koldt, til den skal serveres.
6. Server den kolde suppe pyntet med fintklippet dild.
Server Baguette
til. Eller Croûtoner.
Tips: Se også Gazpacho.
Hakkede agurketerninger kan også serveres til.
Tomater fra dåse kan erstatte de friske.
Kan fryses. Holdbarhed: 3-4 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Tomat
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------