Logo

Tomatbøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatbøf 

 
Forret. Arbejdstid: 10 min. Stegetid, tomater: 4-5 min. Stegetid, løg: ca 5 min. Let at lave. Lav pris.
4 personer.

 
# Ingredienser til Tomatbøf
500 g bøftomater
1 æg
40 g rasp (1 dl)
salt og peber
2 løg
50 g smør til stegning
*
Sådan laves Tomatbøf
1. Pil løgene og skær dem i skiver.
Steg dem gyldne i lidt af smørret.
Læg dem på en varm tallerken.

 
2. Skyl tomaterne og skær dem i ca 1 cm tykke skiver.
Tryk dem forsigtigt tørre.
3. Vend tomatskiverne først i sammenpisket æg, dernæst i salt- og peberblandet rasp.
Lad dem ligge lidt, så paneringen sætter sig.

 
4. Lad smørret bruse af og steg tomatbøfferne ca 2 min. på hver side.
Anret dem på et varmt fad og fordel løgene over.
Spis groft brød eller nye kartofler til.

 
Tips: Tomatskiverne kan steges uden panering, så skal de blot krydres med salt og peber.

 

Se alle de bedste opskrifter med Tomat

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her